ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Μάρτιος 2021 – Χρυσό Βραβείο από το Διεθνή Διαγωνισμό Biol
Τo 2021 λάβαμε στο Διεθνή Διαγωνισμό στην Ιταλία Χρυσό Βραβείο στα Βιολογικά Ελαιόλαδα

Μάιος 2020 – Χρυσό Βραβείο από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο
To 2020 λάβαμε για Δεύτερη Χρονιά από τη Φαρμακευτική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για τον υψηλό Δείκτη Πολυφενολών.

Μάϊος 2018 – Χρυσό Βραβείο από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο
To 2018 λάβαμε από τη Φαρμακευτική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου, το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για τον υψηλό Δείκτη Πολυφενολών.
 
Μάρτιος 2018 – Έξτρα Χρυσό Βραβείο ORGANIC EXTRAVIRGIN OLIVE OIL IN THE WORLD

Σε Διεθνή Διαγωνισμό που έλαβε χώρα στην Ostuni της Ιταλία το Μάρτιο του 2018 οι Ελαιώνες Κενταύρων έλαβαν το ΕΞΤΡΑ ΧΡΥΣΟ Βραβείο για το καλύτερο Βιολογικό Ελαιόλαδο Extravirgin, Έκδοση XXIII Διεθνούς Διαγωνισμού Βραβείου Biol.
To Διεθνές Βραβείο για το καλύτερο Οργανικό Εξαιρετικό Ελαιόλαδο στον Κόσμο, πιστοποιεί τους Ελαιώνες Κενταύρων που παράγεται από τον κύριο Σπυρόπουλο Άγγελο.
 
Μάρτιος 2017 – Ελαιόλαδο Extra Gold

Σε Διεθνή Διαγωνισμό που έλαβε χώρα στην Ιταλία το Μάρτιο του 2017, οι Ελαιώνες Κενταύρων έλαβαν Βραβείο στο διαγωνισμό για το Ελαιόλαδο Extra Gold. Έκδοση XXII Διεθνούς Διαγωνισμού Βραβείου Biol.
Νοέμβριος 2017 – Βραβείο Extra Gold, Biolnovello για τα Αγουρέλαια

2017 – Πιστοποιητικό Ανάλυσης Ελαιόλαδου από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 

2016 – Το Μοναδικό Βραβείο Biolmedia
To 2016 λάβαμε το δεύτερο ειδικό Βραβείο Biolmedia, τόσο για την πλούσια γεύση και το άρωμα του ελαιόλαδού μας, όσο και για την καθαρότητα του. ​

Συγκεκριμένα, με αφορμή τον εορτασμό της τρίτης έκδοσης του βραβείου BIOL Novello, στην οποία συμμετείχαν συγγραφείς, δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, μια κριτική επιτροπή καταξιωμένων δοκιμαστών-γευσιγνωστών δοκίμασε και ανέδειξε το Ελαιόλαδο Κενταύρων, -το οποίο παρουσίασε o Άγγελος Σπυρόπουλος-, για τη μοναδική γεύση του και του έδωσε το βραβείο Biolmedia.

2016 – Βραβείο Extra Gold
Στο διεθνή διαγωνισμό της BIOL Novello στην Ιταλία, το 2016, για τα Αγουρέλαια πήραμε το Βραβείο EXTRA GOLD. ​